fbpx
skip to Main Content
Selamat datang ke laman web rasmi MKM Ticketing, Travel & Tours | "Butik Travel Paling Best!" | Talian Hotline MKM : +603-7831 3740

JOM DAFTAR PAKEJ HAJI 2019 🕋❗ 🎉 MURAH, DEKAT & SELESA

Bertahun dah tunggu giliran tak sampai-sampai lagi. Buat rayuan pun asyik tak lulus. Nak pergi dengan pakej swasta, takut mahal sangat lah pulak.
.
Kalau boleh, nak la ikut cara Nabi buat haji, pergi haji mungkin seumur hidup sekali je kan, mesti la nak dapat haji yang terbaik terus, haji mabrur, boleh masuk Syurga.
.
Jangan risau, MKM sedia membantu keperluan anda di atas dengan kos pakej mampu haji, jemaah pasti tersenyum 😉
.
WhatsApp Pegawai Haji MKM sekarang:
.
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
.
💖 PAKEJ HAJI 2019 💖
.
1⃣ Pelbagai pilihan pakej bermula daripada RM36,500 sahaja!
.
2⃣ Dibimbing step-by-step untuk ikut manasik Haji Nabi, Hari Tarwiyah (8 Zulhijjah) bermalam di Mina, 9 Zulhijjah bermalam di Muzdalifah.
.
3⃣ Yang paling best, waktu Mabit di Mina (10-13 Zulhijjah), ada pilihan hotel dekat je dengan tempat melontar. Nak buang air besar pun tak payah tunggu 😄
.
4⃣ Tak perlu tunggu giliran lama sangat, kami bantu usahakan untuk bantu pergi Haji tahun ni juga, hubungi kami untuk buat semakan status layak daftar Haji.
.
Berminat nak mengerjakan haji bersama MKM?
.
Klik link dibawah untuk terus whatsapp kami, Pegawai Haji kami akan melayan anda sebaiknya 🤗
.
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
📱 https://pmwasap.com/hajiMKM
.
HOTLINE HAJI
0197000079 (Hj. Safuan)
0196990098 (Ust. Sabri)
0122229682 (Hj. Anas)
0197000076 (Hj. Salam)
.
.
#Haji2019
#Haji1440H
#HajiMenaraJam
#MKMTravel
#MurahDekatSelesa


Talian Hotline MKM:
+603-7831 3740


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


Copyright © MKM Ticketing Travel & Tours Sdn Bhd. All Rights Reserved. | "Butik Travel Paling Best!". fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer

Back To Top