fbpx
skip to Main Content
Selamat datang ke laman web rasmi MKM Ticketing, Travel & Tours | "Butik Travel Paling Best!" | Talian Hotline MKM : +603-7831 3740

NEW ZEALAND SOUTH ISLAND GOLF ESCAPADE ⛳

Anda gemar bermain golf ? 😍 Bosan dengan padang golf yang sedia ada di Malaysia? Sukar nak dapatkan tempat yang sesuai? 🤷‍♀ Jangan risau!! MKM Travel boleh membawa anda ke padang golf yang luar biasa 😎 🏌‍♂ Hanya boleh didapati di New Zealand sahaja ❗ 

Travel Golf!!

Apa yang luar biasa sangat tu?? 🧐 Anda boleh bermain di 2 buah padang golf yang amat terkenal kerana padang golf ini menawarkan perkhidmatan yang eksklusif. Di mana padangnya tu??? Di North Island, anda akan bermain di Gulf Habour Country Club dan Formosa Auckland Country Club.

 

NEW ZEALAND SOUTH ISLAND GOLF ESCAPADE ⛳ Travel by MKM

NEW ZEALAND SOUTH ISLAND GOLF ESCAPADE ⛳ Travel by MKM

Tak puas dengan itu??? 😱

Jangan risau kita ada lagi 3 buah padang golf yang juga terkenal iaitu Clearwater Golf Club, Jack’s Point Golf Course dan Millbrook Resort di South Island.

Kesemua kelab golf ini mempunyai padang yang menjadi idaman semua pemain golf sedunia!!! 😘 Sebab apa??? Kelab-kelab ini turut menyediakan buggy dan cart elektronik yang mempunyai GPS. Tidak cukup dengan itu? Kelab ini juga turut menyediakan perkhidmatan dan fasiliti yang amat tip top untuk anda. Travel Golf!!

Apa yang menarik lagi?? Suami bermain golf, 🏌‍♂ saya nak buat apa?? Bosanla macam ni !!! 🙆‍♀

Jangan risau, di New Zealand semuanya ada. MKM Travel akan membawa anda ke Christchurch dan Queenstown untuk swafoto bersama orang tersayang sambil menikmati pemandangan yang hanya ada di New Zealand sahaja. Menarik dan berbaloi bukan pergi bersama MKM Travel?? 💃 Travel Golf!!

Selain itu, anda juga boleh menjamu selera di kafe Kosmopolitan, membeli-belah di tempat yang amat popular, dan menakjubkan.🍝 🛍🏞

Dengan hanya RM4⃣5⃣9⃣9⃣ sahaja anda dapat bermain di 2 buah padang golf dan hanya RM6⃣7⃣9⃣9⃣ juga anda dah boleh bermain di 3 buah padang golf di New Zealand. 🇳🇿

Berbaloikan?? Tunggu apa lagi!!! Ayuhlah buat tempahan sekarang!!! Pakej ini hanya sah dari Mei sehingga September 2019. Its’ time to fly with MKM Travel!!! 


Pertanyaan/Tempahan :
🏢 MKM TICKETING TOUR AND TRAVEL
Wisma MKM Ticketing Travel & Tours Sdn. Bhd.
B-29, Star Avenue Commercial Centre
Jalan Zuhal U5/179, Seksyen U5
40150 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan


📞 Hotline MKM: 0125662110
📞 Syahmi: 0173764525
📞 Ridwan: 0176954739
📞 Syamimi: 0172342702
 0378313740 / 6740 / 8740
📃 Lesen Kementerian Pelancongan: KPL6666


Facebook: http://www.fb.com/LetsCutiMKM
Instagram: www.instagram.com/LetsCutiMKM


Talian Hotline MKM:
+603-7831 3740


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


Copyright © MKM Ticketing Travel & Tours Sdn Bhd. All Rights Reserved. | "Butik Travel Paling Best!". fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer

Back To Top