‘Kami Nak Kan Syarikat Umrah Yang Betul-Betul Berkualiti, Bukan Syarikat Yang Uruskan Jemaah Sambil Lewa, Dan Tak Terurus’

Kami sangat yakin, inilah yang paling diharapkan oleh semua jemaah yang memilih pakej umrah mereka, mereka mahukan perjalanan umrah yang lancar tanpa sebarang masalah, layanan dan perkhidmatan yang berkualiti, supaya ibadah mereka dapat dilaksanakan dengan tenang dan sempurna. 

Banyak dah kes-kes yang terjadi di mana jemaah tersadai di lapangan terbang, bilik yang dapat tak seperti yang dijanjikan, mutawwif yang langsung tidak ambil berat pasal jemaah, layanan petugas syarikat yang sangat tidak professional dan macam-macam lagi lah.

Kes-kes yang macam ni lah yang membuatkan mereka-mereka yang berhajat nak buat umrah rasa takut untuk pilih syarikat yang betul.

Iya lah kan.. dah kumpul duit bertahun-tahun untuk buat umrah, last-last dapat syarikat yang langsung tak berkualiti. 

"Kami tak nak simpanan kami lesap!" masa kami dibazirkan!" ditipu hidup-hidup!" kesihatan kami terjejas!"

Anda Jangan Risau, Kami Di MKM Sangat Memahami Situasi Ini, Sebab Itulah Kami Sentiasa Buat Yang Terbaik Untuk Pastikan Semua Jemaah Kami Berpuas Hati Dan Dapat Menunaikan Ibadah Dengan Tenang Dan Lancar.

Nak Tau Sedikit Sebanyak Tentang MKM?

MKM Ticketing Travel & Tours adalah sebuah syarikat yang memiliki lesen yang sah bagi pengendalian urusan umrah dan haji. Kami berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia dan Kementerian Haji Saudi serta merupakan salah satu pemegang Lesen Pengendali Jemaah Haji (PJH) dibawah kelolaan Tabung Haji.

Alhamdulillah syarikat kami telah beroperasi lebih 11 tahun dan telah mengendalikan ribuan jemaah haji dan umrah tanpa sebarang masalah dan isu. Ibu pejabat kami terletak di Star Avenue, Bandar Pinggiran Subang, Selangor.Jadi anda dah tak perlu risau tentang profesionaliti dan kepakaran kami dalam menguruskan jemaah haji dan umrah.

Jelas kan? Syarikat kami adalah berdaftar dan memiliki lesen yang SAH. Bukan syarikat yang jenis tumpang-tumpang lesen syarikat lain.

Nak Tau Tak Kenapa MKM Sangat Yakin Yang Anda Akan Berpuas Hati Sekiranya Anda Memilih Pakej Umrah Dengan MKM??

Meh Saya Bagitau Apa Kelebihan Yang Ada Pada Pakej MKM.

1. Harga Yang Kompetetif

Harga yang kami tawarkan InsyaAllah antara yang terendah dan sangat berbaloi dengan pakej yang Harga kami serendah.....

Harga bermula RM7990/pax sahaja!

Daftar Sekarang!

2. Mudah, Cepat & Pantas

Hotel di Mekah hanya berjarak 50 meter betul-betul di hadapan dataran Masjidil Haram...

So, untuk warga emas dah tak perlu berjalan kaki ke masjid.

Daftar Sekarang!

3. Lokasi Strategik

Hotel di Madinah juga jaraknya hanya sekitar...

100 meter sahaja ke dataran Masjid Nabawi.

Daftar Sekarang!

4. Kesihatan Keutamaan Kami

Semua pakej umrah kami adakan diberikan MEDICAL CARD secara PERCUMA...

Medical card ini anda boleh gunakan untuk mendapatkan rawatan di hospital panel kami.

Daftar Sekarang!

5. Set Eksklusif

Kami juga akan pastikan setiap Mutawwif kami adalah yang terbaik dan sedia membimbing...

(Beg kasut, beg sandang, beg bagasi 24”, beg kabin 20”).

Daftar Sekarang!

6. Komited Kami

Kursus Umrah juga akan disediakan secara percuma kepada semua jemaah. Kami akan pastikan semua bakal jemaah betul-betul faham selok belok dan...

hukum-hakam berkaitan umrah dan haji.

Daftar Sekarang!

7. Mutawwif Professional

Kami juga akan pastikan setiap Mutawwif kami adalah yang terbaik dan sedia membimbing...

semua jemaah dalam pelbagai situasi.

Daftar Sekarang!

8. Ziarah Islamiyah

Ziarah Kota Mekah dan Kota Madinah juga akan disediakan. Anda akan berpeluang melawati tempat-tempat bersejarah dalam Islam dan pelbagai tempat menarik. Antaranya...

Jabal Thur, Jabal Nur (Gua Hira'), Jabal Rahmah (Arafah), Mina, Muzdalifah, Jamarat, Masjid Ja'ranah, Muzium Makkah, Masjid Hudaibiyah, Perkuburan Baqi', Raudah, Masjid Quba, Masjid Qiblatain, Masjid Tujuh, Bukit Uhud, dan Ladang Kurma.

Daftar Sekarang!

Banyak Kan? Ini Adalah Antara Yang Anda Akan Dapat Kalau Anda Pilih Pakej Umrah Dengan MKM

Nanti Dulu!

Anda pernah dengar orang naik speed train dari Mekah ke Madinah atau dari Madinah ke Mekah? InsyaAllah anda juga berpeluang untuk menaiki speed train ini dengan hanya tambahan RM300 sahaja setiap orang.

Dan kalau anda memilih untuk menaiki bas syarikat, InsyaAllah kami sediakan pengangkutan bas yang sangat selesa untuk anda. Perjalanan jauh anda tak terasa penat.

Bukan ini saja, banyak lagi kelebihan lain yang kami pasti anda tak akan menyesal dan anda akan rasa sangat berbaloi dengan duit yang anda bayar kepada kami.

Dah ramai jemaah kami yang sangat berpuas hati dan ada juga jemaah kami yang dah dua tiga kali berangkat ke Tanah Suci dan memang tak pilih syarikat lain, hanya MKM sahaja yang menjadi pilihan.

Tak Percaya?

Jom Kita Tengok Sendiri Macam Mana Puasnya Hati Para Jemaah Mkm Yang Dah Selamat Sampai Di Tanah Air.

So Apa Tunggu Lagi? Nak Tengok Apa Pakej Atau Promo Yang Kami Ada Sekarang??

Anda boleh terus klik link dibawah untuk berhubung dengan pegawai pemasaran kami. Dapatkan segala info berkaitan tarikh penerbangan, harga pakej, dan promo terkini yang sedang berlangsung. 

Jangan tunggu lama-lama, takut nanti anda terlepas promo kami yang sedang berlangsung. Sekarang ni tengah ada potongan sehingga rm600 seorang. Banyak tu!

Klik butang di bawah sekarang dan dapatkan promo ini sekarang sebelum seat penuh!